iStock-1151141531

Vine sezonul rece, tu cum stai cu imunitatea?

A venit toamna. Culorile frumoase ale copacilor, inceperea scolii, sau mirosul de vinete coapte ne trezesc in suflet acele sentimente placute de melancolie dupa o vara lunga si torida.

Dar, mai avem si o alta serie de emotii, foarte familiare si mai putin placute: temperaturile scazute de afara. Ele se apropie pe nevazute de sistemul nostru imunitar relaxat si, pentru ca uitam in unele dimineti sa ne luam o geaca peste tricou, ne trezim a doua zi ba cu o durere in gat, ba cu o raguseala, ba cu o durere de spate. 


Prima reactie este negarea: “Nu se poate sa racesc, afara inca este cald”. Insa, toamna aerul devine mai uscat, vantul mai rece si ne putem astepta la schimbari bruste de temperatura care favorizeaza declansarea gripelor, virozelor si alergiilor. 

Tu cum abordezi starea de sanatate in sezonul rece? 

  • Lasi sa treaca raceala de la sine pe principiul ca se adapteaza organismul?
  • Te inarmezi cu tratamente naturiste pentru imunitate?
  • Te vaccinezi impotriva gripei?
  • Tii diete specifice de toamna?
  • Mananci multa vitamina C din cat mai multe surse?

Protejarea sanatatii este cel mai important lucru pe care poti sa il faci la debutul toamnei. Vremea este inselatoare, iar riscul de a capta microbi creste, mai ales daca ai copii mici care pot prinde usor boli de la gradinita sau scoala si le aduc acasa pentru toata familia. 

Iarasi, foarte important este sa stii ca ai acces la clinici de specialitate oricand, mai ales daca ai incheiat o asigurare de sanatate privata. Poti sa cumperi una online doar pentru tine, sau poti sa inchei o asigurare pentru intreaga familie. Acest lucru iti ofera acel plus de liniste si de putere, in cazul in care apare febra peste noapte, sau daca cei mici prind bolile copilariei. 

Ce optiuni ai cu asigurarile de sanatate private de la Signal Iduna?

In cazul bolilor specifice sezonului rece, cele mai potrivite tipuri de asigurari sunt: 

Asigurarea Take Care: beneficiezi de decontare directa in clinici private la nivel national si ai alaturi un specialist Signal Iduna care iti ofera suport specializat pe toata durata spitalizarii si te ajuta sa accesezi serviciile medicale de care ai nevoie. 

Asigurarea 360 Care iti garanteaza acces extins in peste 800 de clinici private, iar tu alegi clinica in care doresti sa te tratezi. De asemenea beneficiezi de un set complet de servicii medicale:

  • Investigatii si analize
  • Consultatii si controale
  • Monitorizare sarcina si nastere
  • Control anual preventiv
  • Servicii medicale de spitalizare

Gata cu emotiile de toamna, cel putin cu cele negative. Tu ai grija de sanatatea ta si a familiei tale, iar daca te imbolnavesti mai grav, ai alaturi echipe de medici profesionisti de la o serie de clinici private pregatite sa te trateze si sa te readuca in forma rapid. 

Click me

 

 

Categorii: asigurari sanatate